Op donderdagavond spelen de senioren competitie, op vrijdag is het voor de jeugd klubavond.
We organiseren elk jaar meerdere gezelligheidstoernooien.
Het is altijd gezellig druk tijdens het traditionele Oliebollentoernooi.
Welkom op de website van Schaakklub Souburg!
Het traditionele Pepernotentoernooi trekt jaarlijks vele jeugdige schakertjes.

René terug aan kop

René Tiggelman heeft de koppositie in de competitie teruggepakt. De oude koploper Roeland Alders was er niet en zelf won René van Carl Schoor zodat hij daarmee terug op pole position is.

Zoals gezegd won René van Carl en omdat Bert Henderikse won van de dochter van René, Laura, staat Bert nu tweede achter René.

Verrassend op de derde plaats staat Alex Jonkheer. Met de zwarte stukken wist hij Willem Brouwer te verschalken en bulderde hij de top drie in.

Albert Vermue en Max Toetenel deelden het punt. Hetzelfde gebeurde bij de partij tussen Martin de Bock en Leo van den Hooven.

De indeling was niet gunstig voor Paul van Rooijen en Roel Schroevers. De beide tweede teamspelers hadden hun eerste wedstrijd verloren en moesten nu tegen elkaar aantreden. Roel wist de onderlinge confrontatie te winnen waardoor Paul, hoe spijtig ook, zich omhoog moet gaan wurmen tegen wat minder goede spelers.

Een andere confrontatie tussen tweede teamspelers was die tussen Eric van Driel en Jean-Pierre van Gemert. Eric was in deze battle de sterkste.

Vincent Tiggelman moest een nederlaag incasseren tegen Kees Verberkmoes terwijl Jan Engelen de winst greep tegen nieuwkomer bij de senoiren Brandon Haasbroek.

 

Competitie 2019/2020, tweede ronde

Overig nieuws

© 2002-2024 Schaakklub Souburg. Volg ons ook op: