Op donderdagavond spelen de senioren competitie, op vrijdag is het voor de jeugd klubavond.
Welkom op de website van Schaakklub Souburg!
Het traditionele Pepernotentoernooi trekt jaarlijks vele jeugdige schakertjes.
Het is altijd gezellig druk tijdens het traditionele Oliebollentoernooi.
We organiseren elk jaar meerdere gezelligheidstoernooien.

Remise troef in elfde ronde competitie

In de elfde ronde van de competitie stonden er slechts zes partijen op het programma vanwege twee teamwedstrijden die gespeeld werden. Van de zes partijen eindigden maar liefst 50% in remise. Albert Vermue doet het goed in de competitie, maar kon niet verhinderen dat Carl Schoor met hem het punt moest delen.

Ook Laurens van Dijk en Willem Coppoolse deelden het punt. Willem stond een stuk voor, maar het eindspel met een stuk meer was blijkbaar niet te winnen. De partij tussen Frans Baljeu en Tom van Gemert eindigde eveneens onbeslist. 

Martin Koolhoven liet zien dat de jeugdleider voorlopig nog wint van de jeugd. Xander Joosse komt er aan maar Martin kon de druk aan en won. Wellicht dat Xander de volgende keer potten kan breken. Kees Verberkmoes won ook. Joas Fontijn was niet opgewassen tegen het spel van Kees. De andere Kees, in dit geval Kees Polderman, moest genoegen nemen met een nederlaag. Jean-Pierre van Gemert was de boosdoener en door deze overwinning klimt Jean-Pierre weer langzaam naar boven.

 

Competitie ronde 11

Overig nieuws

© 2002-2024 Schaakklub Souburg. Volg ons ook op: