We organiseren elk jaar meerdere gezelligheidstoernooien.
Welkom op de website van Schaakklub Souburg!
Het is altijd gezellig druk tijdens het traditionele Oliebollentoernooi.
Op donderdagavond spelen de senioren competitie, op vrijdag is het voor de jeugd klubavond.
Het traditionele Pepernotentoernooi trekt jaarlijks vele jeugdige schakertjes.

Internationaal succes broodtrommelschakers

Met alle schaaklokalen gesloten organiseerde de Belgische schaakvereniging MSV de voorbije maanden een serie van 7 online teamtoernooien. Teams mochten uit 6 spelers bestaan waarbij de beste 4 persoonlijke scores meetelden voor het teamresultaat. Het speeltempo was 10+5, wat een verrassend aangenaam tempo voor online schaken bleek te zijn.

 
De mannen van SKS stroomden zonder bijzonder veel succes in bij toernooi nummer 3. Ook toernooi 4 leverde niet meer op dan een plek in de middenmoot, maar daarna was de beer los. Toernooien 5, 6 en 7 werden met grote overmacht gewonnen. De best geoliede puntenmachine bleek hierbij Bert Henderikse te zijn met een score van maar liefst 14 punten uit 15 partijen. Intussen wisten ook jonkies Albert en René meerdere keren hun groep te winnen en snoepten Roeland, Jeepee en Carl ook de nodige puntjes mee. 
 
A8B2613B 7802 455A 822E 58C7A5FB67B5

Uiteindelijk was SKS het enige team dat het toernooi 3x wist te winnen en daarmee sleepte het de felbegeerde hoofdprijs, een schaakbroodtrommel voor elke speler, in de wacht. 
 
De volledige uitslagen staan op de site van MSV: https://www.msvschaakt.info/ploegentornooi.html

Overig nieuws

© 2002-2024 Schaakklub Souburg. Volg ons ook op: