We organiseren elk jaar meerdere gezelligheidstoernooien.
Het is altijd gezellig druk tijdens het traditionele Oliebollentoernooi.
Welkom op de website van Schaakklub Souburg!
Op donderdagavond spelen de senioren competitie, op vrijdag is het voor de jeugd klubavond.
Het traditionele Pepernotentoernooi trekt jaarlijks vele jeugdige schakertjes.

Martin de Bock overleden

Vanmiddag ben ik gebeld door de vrouw van Martin de Bock dat Martin gisterochtend vroeg, 27 januari, plotseling is overleden. 

Martin was een fanatieke schaker, altijd aanwezig op de club en bij toernooien en ook thuis veel bezig met zijn partijen na te spelen en te bestuderen. Hij was al lang lid van onze club en daarvoor ook lid geweest van Vlissingen, Koudekerke en Middelburg. Zo lang ik schaak was Martin er en sinds we in dezelfde wijk wonen reed hij ook meestal met me mee naar wedstrijden en toernooien zodat we elkaar ook goed hebben leren kennen. In mijn eerste periode in het ZSB bestuur was Martin competitieleider van de ZSB, hij is dit ook bij geweest bij in ieder geval Koudekerke. We zullen hem erg missen en nog vaak aan hem terugdenken. Martin, rust in vrede.

Martin de Bock

In verband met zijn overlijden en omdat de uitvaart a.s. zaterdag is zijn de teamwedstrijden van SKS 1 en SKS 2 die dit weekend gespeeld zouden worden uitgesteld. De teamleiders gaan in overleg met de tegenstanders een nieuwe datum afspreken.

 

Albert Vermue

Voorzitter S.K, Souburg

Overig nieuws

© 2002-2024 Schaakklub Souburg. Volg ons ook op: