We organiseren elk jaar meerdere gezelligheidstoernooien.
Op donderdagavond spelen de senioren competitie, op vrijdag is het voor de jeugd klubavond.
Het traditionele Pepernotentoernooi trekt jaarlijks vele jeugdige schakertjes.
Het is altijd gezellig druk tijdens het traditionele Oliebollentoernooi.
Welkom op de website van Schaakklub Souburg!

Competitie terug van weggeweest

Na een lange stop mochten we weer aantreden in de interne competitie. Vorig jaar werd de competitie na slechts 5 speelronden afgebroken om vervolgens niet meer afgemaakt te worden. Laten we hopen dat we dit seizoen de competitie wel kunnen spelen. Iedereen is er wel weer aan toe en een beetje gezeligheid op de club is ook wel weer eens leuk.

In de eerste ronde stond direct de confrontatie René Tiggelman-Hans Groffen op het programma. Hans heeft al lang niet meer in 'real life' geschaakt en moest het doen met online potjes schaak. De eerste partij die hij weer op de club speelde eindigde in een nederlaag.

Henrik Westerweele versloeg Carl Schoor en stijgt daarmee direct naar de tweede plaats. Als zowel hij als René aanwezig is dan zal dat de volgende topper zijn.

Albert Vermue verloor van Willem Brouwer. Ook Willem was lang uit de roulatie vanwege de coronaperikelen. Zijn rentree werd bekroond met een overwinning.

Alex Jonkheer wist Frans Baljeu te verschalken.

Johanna Brouwer is ook terug na lange afwezigheid. Tegen nieuwkomen Sylvana Snelders greep ze de winst. Sylvana komt net als haar broer Kevin kijken bij ons op de club. Leuk dat er weer een aantal nieuwe leden bijkomen. 

Kevin moest helaas voor hem ook een nederlaag incasseren. Jan Engelen was te sterk voor hem.

Competitie 2021/2022 ronde 1

 

Overig nieuws

© 2002-2024 Schaakklub Souburg. Volg ons ook op: