Het traditionele Pepernotentoernooi trekt jaarlijks vele jeugdige schakertjes.
Welkom op de website van Schaakklub Souburg!
We organiseren elk jaar meerdere gezelligheidstoernooien.
Het is altijd gezellig druk tijdens het traditionele Oliebollentoernooi.
Op donderdagavond spelen de senioren competitie, op vrijdag is het voor de jeugd klubavond.

Jeroen zomerkampioen, René de snelste in de zomer

Zoals eigenlijk ook al bekend was is nu definitief een feit. Jeroen Hekhuis is winnaar geworden van de zomercompetitie. De laatste ronde kwam Jeroen niet meer in actie, maar René Tiggelman, zijn directe belager, kon hem niet meer achterhalen.

René zelf won nog wel van Carl Schoor, maar door een remise tegen Roel Schroevers in de zevende ronde wist Jeroen al dat hij een mooie 'boekenbon' gewonnen had. René moest dan ook genoegen nemen met een tweede plaats. Carl werd ondanks de nederlaag tegen René toch knap derde. Roel had voor het eremetaal ook nog kans, maar hij verloor in de laatste ronde van Jos van der Kaap. Jos wist al zijn vier partijen te winnen, maar miste de eerste vier ronden waarmee hij kansloos was voor de titel.

Hieronder de eindstand van acht ronden. De slechtste twee resultatem worden weggestreept, waarmee de middelste kolom het eindresultaat geeft.

21Zomercompetitie08

 

Snelschaken

Het snelschaken werd wel een prooi voor René. Ook dit stond wel vast voor het ingaan van de laatste ronde. Zodoende toch nog een bon voor René. Zal ie blij mee zijn. De laatste speelronde wist hij echter niet te winnen. Jos  deed voor het eerst met het snelschaken mee en wist een volle honderd procent score te halen.

21Zomercompetitie snel08

 

Overig nieuws

© 2002-2024 Schaakklub Souburg. Volg ons ook op: