"Rene Tiggelman is weer de trotse koploper in de Souburgse schaakcompetitie. Hij wist Jeroen Hekhuis op een nederlaag te trakteren. Rene stond gedurende de partij wel beter, maar echte winstkansen zaten er niet in. Jeroen gaf hem die echter toch en zodoende ging Rene er met de winst vandoor.

 

Roeland Alders en Koos Zomer remiseerden. Roeland had goeie kansen op meer, maar ging slordig met de geboden kansen om. Koos stond misschien een fractie beter in het eindspel, maar remise was een feit.

 

Henrik Westerweele offerde er lustig op los tegen Jean-Pierre van Gemert. Jean-Pierre zijn stukken waren inactief en zijn koning werd ook op de proef gesteld. Dat werd uiteindelijk de doorslag.  Michael Wise wist Martin de Bock een nul aan te smeren terwijl Jaap van de Plasse een stuk cadeau kreeg van Joost van Druenen.

 

Albert Vermue wist van Floor Heemskerk te winnen, die behoorlijk meehielp. Het kostte twee pionnen, waarna ook de partij. Jan Passenier wist met veel gepuf en gesteun uiteindelijk van Marielja de Geus te winnen. Marielja had veel kansen op een beter resultaat, maar ze vond de juiste voortzetting niet.